Raimonds Pauls beidzot neklusē un atklāj vienu lietu pēc sievas mūžībā došanās: “Mutē bija pamatīgs kamols!”

Maestro Raimonds Pauls ir viens no Latvijas visvairāk atpazīstamajiem un talantīgajiem komponistiem. Viņš ir iemīļots un atbalstīts praktiski visu Latvijas iedzīvotāju vidū.

Katrs viņa dzīves posms, katrs notikums ir kļuvis par svarīgu brīdi viņa atbalstītājiem. Viņi cenšas būt līdzās un sniegt vislielāko atbalstu, lai Maestro justos labāk, jo viņa veselība ir visbūtiskākā.

Šogad, sākot ar augustu, notika traģisks notikums Maestro dzīvē – viņa mīļotā sieva Lana aizgāja prom.

Šādas izmaiņas dzīvē lika daudziem latviešiem satraukties un rūpēties par to, kā Raimonds Pauls tagad turpinās savu dzīvi viens pats.

Šogad viņi būtu svinējuši 61. kāzu gadadienu, un viņu attiecības noteikti kalpo kā paraugs daudziem pāriem, parādot, kā būt laimīgiem kopā visu mūžu.

Lasi arī: Jūs joprojām gultā laižat kaķi? Iesakām ar steigu izlasīt šo rakstu un uzzināt ko tādu, ko tiešām iepriekš nezinājāt

Lasi arī: 49 gadu vecumā aizgājis aktieris, kurš bija mīļotais tēvs, vīrs, brālis, tēvocis, dēls un dārgs draugs daudziem

Atgādinām, ka Raimonds Pauls un Lana apprecējās jau tālu 1962. gadā, kad viņiem nebija daudz – ne naudas, ne stabilas dzīvesvietas, ne pat laulības gredzena.

https://dzentlmenis.lv/dzejniece-magone-iesaistot-privatdetektivu-atradusi-kur-riga-dzivo-vinas-kavalieris-toliks-kas-vel-atklasies/119757/

Taču tas nebija svarīgākais, jo viņu mīlestība un savstarpējais atbalsts palīdzēja viņiem izveidot veiksmīgu laulību, kas turpinājās 60 gadus. Viņu attiecības ir skaidrs pierādījums tam, ka īstai mīlestībai nauda nav svarīga.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 68%

0%

Tomēr pēdējā laikā Raimonds Pauls publiski atklājis dažas dzīves detaļas pēc savas sievas aiziešanas…

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment